Το καλάθι μου

ΣΥΝΟΛΟ: {{order.final_cost}}
Τηλεφωνικές παραγγελίες 210 49 03 688
Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 40€ (Για την Ελλάδα)
Ασφαλείς Συναλλαγές

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Όροι Χρήσης Ιστοσελίδας

Το lifespot.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας «Συστεγασμένα φαρμακεία Μ. Βαρίνου και Χ. Βαρίνος Ο.Ε», φαρμακείο με έδρα στη Νίκαια του Πειραιά, στη διεύθυνση Γρηγορίου Λαμπράκη 365, με ΑΦΜ 999011475, ΔΟΥ Πειραιά και  τηλέφωνο 210 4903688 & 6906015511, με σκοπό την παροχή  υπηρεσιών και πληροφοριών στους επισκέπτες/χρήστες της.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχει στους χρήστες του τη δυνατότητα πραγματοποίησης παραγγελιών 24 ώρες το 24ωρο 7 ημέρες την εβδομάδα. Ο χρήστης έχει την επιλογή του τρόπου πληρωμής, της τοποθεσίας αποστολής ή παραλαβής από το φυσικό κατάστημα της εταιρείας καθώς και της επιλογής του τύπου παραστατικού (απόδειξη ή τιμολόγιο πώλησης).

Ο χρήστης/επισκέπτης είναι υποχρεωμένος να διαβάσει τους Όρους χρήσης πριν εγγραφεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα lifespot.gr. Θεωρείται ότι έχετε αποδεχτεί ανεπιφύλακτα τους Όρους χρήσης, όπως αυτοί εκάστοτε ισχύουν, σε κάθε περίπτωση εφόσον κάνετε χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των όρων χρήσης, βάσει των αναγκών του ηλεκτρονικού καταστήματος και της φαρμακευτικής νομοθεσίας χωρίς προηγούμενη ενημέρωση του χρήστη/ επισκέπτη, πλην της δημοσιεύσεώς τους στην αντίστοιχη ιστοσελίδα. Για τον λόγο αυτό  σας παρακαλούμε να διαβάζετε προσεκτικά τους Όρους χρήσης προτού περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας.

Με την αποδοχή των Όρων, ο Χρήστης δηλώνει ότι είναι ηλικίας δεκαοκτώ (18) ετών και άνω. Σε κάθε άλλη περίπτωση,  δεν φέρουμε ευθύνη για τη χρήση αυτή.

Η χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου πρέπει να γίνεται αποκλειστικά για νόμιμους σκοπούς και με τρόπο που να μην παρεμποδίζει την χρήση του από τρίτους. Ο επισκέπτης/χρήστης υποχρεούται σύμφωνα με τον Νόμο, τα χρηστά ήθη και τους παρόντες Όρους, να μην προβαίνει σε πράξεις ή παραλείψεις που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη ή δυσλειτουργία σ’ αυτόν (δικτυακό τόπο), ή να επηρεάσουν ή να θέσουν σε κίνδυνο την παροχή υπηρεσιών του lifespot.gr. Ο χρήστης/επισκέπτης αποδέχεται ότι το lifespot.gr μπορεί να τον διαγράψει σε περιπτώσεις που πιστεύει ότι έχει υπερβεί τους όρους χρήσης και έχει βλάψει τον δικτυακό αυτό χώρο.

Πελάτες του ηλεκτρονικού καταστήματος www.lifespot.gr γίνονται όσοι εγγράφονται από την επιλογή "Νέος Πελάτης" της ιστοσελίδας εισόδου. Ο Πελάτης εγγράφεται μια φορά. Ο πελάτης κάνοντας χρήση του μοναδικού συνδυασμού Αναγνωριστικό Όνομα Πελάτη (e-mail) και Κωδικός Πελάτη (password) που έχει δηλώσει, έχει τις ακόλουθες δυνατότητες:

Να δει τα περιεχόμενα του ΚΑΛΑΘΙΟΥ ΑΓΟΡΩΝ του

Μπορεί να αγοράσει προϊόντα, για τα οποία ανά πάσα στιγμή  είναι δυνατή η επισκόπηση, ή η διαγραφή ειδών, αλλαγή ποσοτήτων

Να δει τις ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ που έχει τοποθετήσει και να τις οριστικοποιήσει

Να δει ΠΑΛΙΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Να τροποποιήσει τα Στοιχεία Πελάτη του Λογαριασμού του

Ο πελάτης/χρήστης υποχρεούται να ενημερώνει τα στοιχεία εγγραφής του έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στα αληθή τρέχοντα προσωπικά στοιχεία του. Στην περίπτωση που διαπιστωθεί ανακρίβεια στα στοιχεία εγγραφής του Πελάτη, η lifespot.gr, έχει το δικαίωμα να απενεργοποιήσει άμεσα το λογαριασμό του.

Ο πελάτης/χρήστης υποχρεούται επίσης να ενημερώνει άμεσα το ηλεκτρονικό κατάστημα μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@lifespot.gr, για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του κωδικού και του συνθηματικού του και να παρέχει ορθά στοιχεία πληρωμής και παράδοσης για τις παραγγελίες που τοποθετεί στo καλάθι του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Η Ιστοσελίδα και το Περιεχόμενό της lifespot.gr αποτελούν πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία της Εταιρείας και αντικείμενο προστασίας των σχετικών διατάξεων του ελληνικού, κοινοτικού και διεθνούς δικαίου.

Όλο το περιεχόμενο του lifespot.gr φωτογραφίες, εικόνες, κείμενα, ενημερωτικά άρθρα, ενημερωτικά μηνύματα, ενημερωτικά δελτία, γραφικά, σχέδια, καθώς και παρεχόμενες υπηρεσίες ανήκουν αποκλειστικά και μόνο στην εταιρεία μας. Απαγορεύεται ρητώς οποιασδήποτε μορφής αντιγραφή, τροποποίηση, παρέμβαση, μεταφορά, διανομή, μεταπώληση, εκμίσθωση, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, αναμετάδοση σε ηλεκτρονική ή μηχανική μορφή, αποθήκευση, εκτύπωση, δημιουργία παράγωγης εργασίας, φόρτωση (download) από οποιονδήποτε ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό φορέα του Περιεχομένου της Ιστοσελίδας.

Τα εμπορικά σήματα, λογότυπα, διακριτικά γνωρίσματα που εμφανίζονται στην Ιστοσελίδα και οι απεικονίσεις προσώπων ή τόπων ή πραγμάτων που αποτελούν μέρος του Περιεχομένου της, είναι ιδιοκτησίας της εταιρείας ή τρίτων. Η χρήση τους, απαγορεύεται αυστηρά άνευ εξασφάλισης προηγούμενης έγγραφης άδειας από την εταιρεία, εκτός αν υπάρχει διαφορετική πρόβλεψη στους ισχύοντες όρους χρήσης.

Η Ιστοσελίδα δίνει τη δυνατότητα πρόσβασης σε δικτυακούς τόπους τρίτων μέσα από κατάλληλους συνδέσμους (links), προκειμένου να διευκολύνει του χρήστες/πελάτες. Οι δικτυακοί τόποι στους οποίους παραπέμπεται ο πελάτης,  υπόκεινται στους αντίστοιχους, των δικτυακών αυτών τόπων, όρους χρήσης. Τα λοιπά προϊόντα ή υπηρεσίες που αναφέρονται στον ιστότοπο και φέρουν τα σήματα τρίτων αποτελούν δική τους πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία και συνεπώς αυτοί φέρουν τη σχετική ευθύνη.

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας δεν αποτελεί και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εκληφθεί ως παραχώρηση ρητής ή σιωπηρής άδειας ή δικαιώματος χρήσης, οποιουδήποτε εμπορικού σήματος εμφανίζεται στην ιστοσελίδα χωρίς την έγγραφη άδεια της εταιρίας ή των τρίτων που μπορεί να κατέχουν τα εμπορικά σήματα που εμφανίζονται σε αυτή.

Το περιεχόμενου του ιστότοπου διατίθεται στους Χρήστες μόνο για προσωπική χρήση.