Το καλάθι μου

ΣΥΝΟΛΟ: {{order.final_cost}}
Τηλεφωνικές παραγγελίες 210 49 03 688
Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 40€ (Για την Ελλάδα)
Ασφαλείς Συναλλαγές

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Lifespot.gr το Φαρμακείο και η Εταιρία μας

Το 1974 στη Νίκαια ιδρύθηκε το Φαρμακείο της οικογένειας Βαρίνου «Συστεγασμένα φαρμακεία Μ. Βαρίνου και Χ. Βαρίνος Ο.Ε», με πρωταρχικό μέλημα να καλύψει τις φαρμακευτικές ανάγκες των ασθενών, παρέχοντας ταυτόχρονα επιστημονικές συμβουλές. To Φαρμακείο μας διανύει  έως και σήμερα μια μακρόχρονη, επιτυχημένη πορεία στον χώρο των υπηρεσιών υγείας, έχοντας ως γνώμονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας, οι οποίοι μας ανταμείβουν με την εμπιστοσύνη τους εδώ και 47 χρόνια.

Ο ρόλος του Φαρμακοποιού είναι πολλαπλός, άλλωστε ο ίδιος ο  Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ορίζει το Φαρμακείο και ως σημείο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, με αποτέλεσμα οι φαρμακοποιοί να αναλαμβάνουν πλέον ενεργό ρόλο στην πρόληψη και προαγωγή της υγείας του πληθυσμού μέσω εμβολιασμών και  κυρίως μέσω της συμβουλευτικής σε θέματα υγείας των ασθενών αλλά και στην αντιμετώπιση ήπιων και επειγουσών παθολογικών καταστάσεων.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας μας lifespot.gr ιδρύθηκε το 2013, ένα δυναμικό και σύγχρονο ηλεκτρονικό φαρμακείο με σκοπό να προσφέρει άμεση εξυπηρέτηση στον πελάτη σε θέματα υγείας και ομορφιάς στις καλύτερες τιμές. Προσφέρει ένα φιλικό και απλό στην χρήση περιβάλλον, που υποστηρίζεται από ένα άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό προσωπικό, όπου με συνεχή ενημέρωση και  συμμέτοχη σε όλες τις επιστημονικές εκδηλώσεις αλλά και διαρκή αναζήτηση αποσκοπεί στον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών και στη βελτίωση των προσφερόμενων προϊόντων.

Στο lifespot.gr μπορείτε να βρείτε προϊόντα υγείας ,ομορφιάς, καλλυντικά επώνυμων εταιρειών, βρεφικά είδη και παιδικά καλλυντικά,  γάλατα,  βιταμίνες, πιεσόμετρα, μετρητές και αναλώσιμα σακχαρώδους διαβήτη, ειδικά προϊόντα για αθλητές και  διαγνωστικές συσκευές εξασφαλίζοντας τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Επιπλέον, το Φαρμακείο μας παρασκευάζει προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος σύμφωνα με τις προσωπικές ανάγκες και προτιμήσεις του καταναλωτή.

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία δε πραγματοποιούνται πωλήσεις φαρμάκων μέσω διαδικτύου και δεν δυνάμεθα να παραλάβουμε και να εκτελέσουμε ιατρικές συνταγές.

Στοιχεία Καταστήματος: Συστεγασμένα Φαρμακεία Μ.Βαρίνου και Χ.Βαρίνος Ο.Ε

Τηλ: 210 4903688 & 6906015511 - FAX 2104901596

Διεύθυνση: Γρηγορίου Λαμπράκη 365,

Νίκαια, Πειραιάς

ΑΦΜ: 999011475

Μέλος του Φαρμακευτικού συλλόγου Πειραιά υπ`αυξ. Αριθ. # 368 από την ημερομηνία 1-1-20132.