Το καλάθι μου

ΣΥΝΟΛΟ: {{order.final_cost}}
Τηλεφωνικές παραγγελίες 210 49 03 688
Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 40€ (Για την Ελλάδα)
Ασφαλείς Συναλλαγές

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Πολιτική Επιστροφών

 

Ελαττωματικά Προϊόντα

Σε περίπτωση που διαπιστώσετε οποιουδήποτε ελάττωμα σε προϊόν που έχετε παραλάβει, αναλαμβάνουμε την άμεση αντικατάστασή του, χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση σας, αμέσως μόλις μας ενημερώσετε είτε τηλεφωνικά στον αριθμό 210-4903688 είτε ηλεκτρονικά μέσω e-mail στο info@lifespot.gr, συμπληρώνοντας την φόρμα επιστροφής (βρείτε εδώ). Το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται με την απόδειξη αγοράς.

Μη Ελαττωματικά Προϊόντα

Επιστροφές σε περίπτωση μη ελαττωματικών προϊόντων, γίνονται δεκτές δωρεάν εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής αυτών, με την απόδειξη αγοράς σας και εφόσον τα προϊόντα είναι στην αρχική τους κατάσταση, δεν έχουν παραβιασθεί (και η εξωτερική τους συσκευασία) και γενικώς δεν έχουν με οποιοδήποτε τρόπο αλλοιωθεί ή λερωθεί.

Για επιστροφές μη ελαττωματικών προϊόντων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210-4903688 είτε  μέσω e-mail στο info@lifespot.gr συμπληρώνοντας τη φόρμα (βρείτε εδώ).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν γίνονται επιστροφές σε γάλατα και είδη βρεφικής διατροφής για λόγους ασφάλειας και ποιότητας.

Στην περίπτωση που επιστραφεί στο lifespot.gr, οποιοδήποτε προϊόν το οποίο δεν πληροί τους προαναφερθέντες όρους, αυτό θα επιστρέφεται πίσω στον πελάτη και τα έξοδα αποστολής θα βαρύνουν τον ίδιο.

Επιστροφές χρημάτων γίνονται μετά την παραλαβή και τον έλεγχο των προϊόντων και εκτελούνται μέσα σε 14 μέρες από την στιγμή της παραλαβής του δέματός σας. Εάν έχετε εκτελέσει  την πληρωμή της παραγγελίας σας μέσω κάρτας ή μέσω του συστήματος PayPal, η επιστροφή των χρημάτων θα εκτελεστεί μέσω των ίδιων συστημάτων πληρωμής. Σε περίπτωση πληρωμών με κατάθεση ή αντικαταβολή, οι επιστροφές εκτελούνται στο τραπεζικό λογαριασμό ΙΒΑΝ που δηλώσατε  στην φόρμα επιστροφής.

Σε κάθε περίπτωση σας συνιστούμε να επιστρέφετε το προϊόν με συστημένο δέμα με δηλωμένη αξία την πραγματική αξία του προϊόντος, έτσι ώστε να αποφύγετε τον κίνδυνο κλοπής, ζημιάς ή απώλειας του δέματος σας. Η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι Γρ. Λαμπράκη 365, Νίκαια, Πειραιάς, TK 18451.

Ακύρωση παραγγελίας

Ακύρωση μιας παραγγελίας μπορεί να γίνει πριν την ημερομηνία αποστολής της από την εταιρεία μας. Το lifespot.gr δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση της παραγγελίας και της παράδοσης, οι οποίες οφείλονται σε γεγονότα ανωτέρας βίας, των οποίων η επέλευση δεν είναι δυνατόν να προβλεφθεί από ένα συνετό και επιμελή επιχειρηματία και δεν οφείλονται σε υπαιτιότητα του.